De website is flink uitgebreid. Alle rijtuigen hebben nu een eigen web pagina. Je kan die pagina’s vinden door via het menu bovenaan naar de gewenste categorie (stoomlocomotief, motorwagen…) te surfen of via de overzichtspagina  de juiste pagina op te zoeken. Voor elk rijtuig is er een korte tekst en voor de meeste rijtuigen ook foto’s en technische specificaties. 

Voor de huidige pagina’s hebben we dankbaar gebruik gemaakt van het boek van Stefaan Justens, ‘Erfgoedcatalogus tram. De Buurtspoorwegen (NMVB)’ (uitgegeven met de steun van MobiliteitsErfgoed Tram en Autobus, META). Een andere heel belangrijke bron was de website Inventaris Onroerend Erfgoed van de Vlaamse Overheid.

Dit is een warme oproep aan diegenen die materiaal (informatie, foto’s, filmpjes…) hebben dat een leuke aanvulling zou zijn op het huidige aanbod. Aarzel niet ons te contacteren via email op webmaster@tramsite-schepdaal.be. Alle bijdragen zijn welkom, en zullen, indien gewenst, ook verwijzen naar de persoon of organisatie die het materiaal ter beschikking stelt.

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *