Fotoshoots

Uiteraard mag je tijdens elk bezoek zo veel foto’s nemen als je wilt. Als je dit liever ongestoord doet, zonder pottekijkers of met aangepaste verlichting, kan je deze prachtige locatie ook afhuren aan een voordelig tarief.

Voor 150 euro kan je twee uur lang foto’s (laten) nemen voor je nieuwe album. Trouwfoto’s, lentefeestfoto’s, communiefoto’s, familiefoto’s… het is allemaal mogelijk. Een vrijwilliger opent voor jullie met plezier de deuren en kan zelf in overleg afgesloten tramtoestellen even openen voor de foto’s.

Wil je het groter en professioneler doen? Ook voor bedrijven en zelfstandigen hebben we aangepaste tarieven en mogelijkheden. Denk maar aan productfotografie op locatie, fotoshoot van een nieuwe collectie kledij etc.

Reserveren doe je best drie weken op voorhand. Zo hebben we nog voldoende tijd om de nodige afspraken te maken. Mail hiervoor naar info@tramsite-schepdaal.be.

In onze gallerij kan je een paar voorbeelden zien van vorige fotoshoots. Als je zelf ook nog foto’s hebt mag je die doormailen via wetransfer naar info@tramsite-schepdaal.be. Wij zetten er steeds de nodige credits bij.