Fotoshoots

Uiteraard mag je tijdens elk bezoek zo veel foto’s nemen als je wilt. Als je dit liever ongestoord doet, zonder pottekijkers of met aangepaste verlichting, kan je deze prachtige locatie ook afhuren aan een voordelig tarief.

Trouwfoto’s, lentefeestfoto’s, communiefoto’s, familiefoto’s… het is allemaal mogelijk. Een vrijwilliger opent voor jullie met plezier de deuren en kan zelf in overleg afgesloten tramtoestellen even openen voor de foto’s. Prijzen voor prive-fotoshoots vind je hieronder; indien het over een fotoshoot voor commerciele doeleinden gaat vragen we je om contact op te nemen via secretariaat@tramsite-schepdaal.be

Reserveren doe je best drie weken op voorhand. Zo hebben we nog voldoende tijd om de nodige afspraken te maken. Mail hiervoor naar info@tramsite-schepdaal.be.

Prijzen voor prive-fotoshoots

Met maximum 10 personen:

150 euro voor 2 uur
225 euro voor 3 uur
300 euro voor 4 uur

Met meer dan 10 personen:

250 euro voor 2 uur
375 euro voor 3 uur
500 euro voor 4 uur

Wil je het groter en professioneler doen? Ook voor bedrijven en zelfstandigen hebben we aangepaste tarieven en mogelijkheden. Denk maar aan productfotografie op locatie, fotoshoot van een nieuwe collectie kledij etc. VVoor prijzen en afspraken kan je terecht bij  secretariaat@tramsite-schepdaal.be

In onze gallerij kan je een paar voorbeelden zien van vorige fotoshoots. Als je zelf ook nog foto’s hebt mag je die doormailen via wetransfer naar info@tramsite-schepdaal.be. Wij zetten er steeds de nodige credits bij.