Publieke openingsdagen

De tramsite is voor het publiek open op vaste dagen, zoals hieronder aangegeven. 

Reserveren is niet nodig, tenzij anders aangegeven.

De site is open voor het publiek: vanaf 14 april tot 27 oktober, elke tweede en vierde zondag van de maand, van 14 tot 18u (laatste ticket om 17u). 

Begeleid Groepsbezoek

Ook groepsbezoeken met gids zijn mogelijk op afspraak (en indien de coronamaatregelen het toelaten).

Boek je rondleiding minimum drie weken vooraf via info@tramsite-schepdaal.be . Ook voor informatie over tarieven en gidsen kan je hier terecht.

Schoolbezoek

Momenteel kan je met je klas terecht op de tramsite voor een rondleiding met een gids. De aanvraag hiervoor doe je via info@tramsite-schepdaal.be. Deze rondleidingen kunnen in samenspraak met de gids worden aangepast aan de onderwijsniveaus. Voor lagere scholen wordt er momenteel gewerkt aan een interactieve rondleiding voor leeringen van de tweede en de derde graad. Nog even geduld, binnenkort kan je deze verrassende interactieve rondleiding bij ons boeken. Indien je hierover al info wenst, mag je mailen naar secretariaat@tramsite-schepdaal.be

Tramsite afhuren

Ben je op zoek naar een speciale plek voor je volgende evenement? Een locatie die je gasten zal verrassen en boeien? Bekijk dan zeker de mogelijkheden van Tramsite Schepdaal. 

Dit kan gaan van huwelijksreceptie, ledenvergadering, productvoorstelling tot zelf een mooi persmoment in een uniek kader.

Voor informatie of bezoek kunt u contact opnemen met info@tramsite-schepdaal.be !