Publieke openingsdagen

De tramsite is voor het publiek open op vaste dagen. In het hoogseizoen is dit op woensdagnamiddag en zondag, in het laagseizoen is dit elke tweede zondag van de maand.

Reserveren is niet nodig, tenzij anders aangegeven.

Hieronder vind je de normale openingsuren. Helaas zijn we verplicht, voor organisatorische redenen, even in winterslaap te gaan. Zie ook het bericht hierover. Uiteraard hopen we dat dit eens zeer tijdelijke situatie is, en dat we binnenkort terug in staat zullen zijn om jullie in het Buutspoorwegmuseum te kunnen verwelkomen.

1 april tot 31 oktober

woensdag 14u – 18u 

zondag 10u – 18u 

(laatste ticket om 17u)

1 november tot 31 maart

Elke tweede zondag van de maand

van 10u tot 16u

(laatste ticket om 15u)

Begeleid Groepsbezoek

Ook groepsbezoeken met gids zijn mogelijk op afspraak (en indien de coronamaatregelen het toelaten).

Boek je rondleiding minimum drie weken vooraf via info@toerisme-pajottenland.be of bel naar 054 89 04 49 tijdens de kantooruren. Ook voor informatie over tarieven en gidsen kan je hier terecht.

Schoolbezoek

Momenteel kan je met je klas terecht op de tramsite voor een rondleiding met een gids. De aanvraag hiervoor doe je via info@toerisme-pajottenland.be. Deze rondleidingen kunnen in samenspraak met de gids worden aangepast aan de onderwijsniveaus.

Voor lagere scholen wordt er momenteel gewerkt aan een interactieve rondleiding voor leeringen van de tweede en de derde graad. Nog even geduld, binnenkort kan je deze verrassende interactieve rondleiding bij ons boeken. Indien je hierover al info wenst, mag je mailen naar secretariaat@tramsite-schepdaal.be

Tramsite afhuren

Ben je op zoek naar een speciale plek voor je volgende evenement?
Een locatie die je gasten zal verrassen en boeien?
Bekijk dan zeker de mogelijkheden van Tramsite Schepdaal.

Dit kan gaan van huwelijksreceptie, ledenvergadering, productvoorstelling tot zelf een mooi persmoment in een uniek kader.


Voor informatie of bezoek kunt u contact opnemen met info@tramsite-schepdaal.be !