Dit is de lijst van vrijwilligers die actief waren op 20 juli 2023. Excuses aan de vrijwilligers die hier niet vernoemd worden – dat is enkel en alleen te wijten aan een fout van de webmaster, en zeker geen blijk van gebrek aan appreciatie voor de inspanningen!

André Wauters is onthaalmedewerker, begeleidt fotoshoots en is verantwoordelijk voor de netheid van de onthaalruimtes. Meer informatie over André vind je hier

Annie Claes is onthaalmedewerker. Meer informatie over Annie vind je hier.

Bea Michel is onthaalcoördinatrice en helpt mee in het archief. Je kan haar bereiken via het email adres info@tramsite-schepdaal.be. Meer informatie over Bea vind je hier

Edith Pypens is onthaalmedewerkster, digitaliseert het archief en zorgt voor het opfleuren van de tramsite.Je kan haar bereiken via het email adres archief@tramsite-schepdaal.be. Meer informatie over Edith vind je hier.

Emiel Goris is onthaalmedewerker. Meer informatie over Emiel vind je hier

Farah De Camps is onthaalmedewerkster. Meer informatie over Farah vind je hier.

François Dehertogh is onthaalmedewerker. Meer informatie over François vind je hier.

Herman De Laet is voorzitter van de Raad van Bestuur. Je kan hem bereiken op het email adres voorzitter@tramsite-schepdaal.be.

Herman Noynaert is onthaalmedewerker en één van onze klussers. Hij is trambestuurder en helpt bij het restaureren van de rijtuigen. Je kan hem bereiken via het email adres klusser@tramsite-schepdaal.be. Meer informatie over Herman vind je hier.

Jos Van Ginderachter is verantwoordelijk voor de catering. Je kan hem bereiken op het email adres catering@tramsite-schepdaal.be

Louis Van Gucht verzorgt rondleidingen op de site – check onze pagina hierover om meer te weten te komen. Hij werkt ook mee als klusser aan de restauratie van rijtuigen en onderhoud van de site. Je kan hem bereiken op het email adres klusser@tramsite-schepdaal.be. Meer informatie over Louis vind je hier.

Mark Vandeweyer helpt mee bij het klussen.. 

Michel Aerts is net als Louis beschikbaar voor het gidsen op onze site. Hij is lid van de raad van bestuur als technisch expert en bemiddelt bij Meta vzw. Je kan Michel bereiken via het email adres techniek@tramsite-schepdaal.be. Meer informatie over Michel vind je hier.

Philip Baker is onze ICT man. Hij zorgt voor de  beeldschermen en hun inhoud. Hij staat ook in voor het computernetwerk op de site en is verantwoordelijk voor het digitale kassa-systeem. Je kan Philip bereiken op ict@tramsite-schepdaal.be. Meer informatie over Philip vind je hier.

Pierre Dedobbeleer coördineert het klusteam, is trambestuurder, restaureert voertuigen en is verantwoordelijk voor de museumshop. Je kan Pierre bereiken op het email adres shop@tramsite-schepdaal.be of klusser@tramsite-schepdaal.be. Meer informatie over Pierre vind je hier.

Pieter Van Langendonck neemt de rol van penningmeester op zich. Je kan hem bereiken via het email adres penningmeester@tramsite-schepdaal.be.

Robert Jeanfils is klusser en doet het technisch onderhoud op onze tramsite. Je kan Robert contacteren via het email adres klusser@tramsite-schepdaal.be. Meer informatie over Robert vind je hier.

Siegrid Vereertbrugghen volgde de opleiding Behoudsmedewerker erfgoed, gesponsord door BSM vzw en geeft nu advies voor behoud en beheer van onze collectie. Meer informatie over wat Siegrid deed, vind je hier.

Tom De Decker is onze specialist in stoommachines, en weet ook heel wat over sporen en wissels. Hij is lid van onze Raad van Bestuur, en zorgt samen met Michel voor de nodige technische expertise. Je kan Tom bereiken via het email adres techniek@tramsite-schepdaal.be 

Ulrik Boon is onthaalmedewerker. Meer informatie over Ulrik vind je hier

Walter Boel is vrijwilliger. Na jaren bij de NMBS is hij op de hoogte van heel wat dingen die met het spoor te maken hebben. 

Walter Gaudeus is lid van het team van klussers. Je kan hem, net zoals de andere klussers, contacteren via het email adres klusser@tramsite-schepdaal.be. Meer informatie over Walter vind je hier.

Ward Vanden Berghe was jaren actief in het maken van databanken en andere computer toepassingen. Hij is verantwoordelijk voor de website. Je kan hem contacteren via het email adres webmaster@tramsite-schepdaal.be

Ben jij de volgende?

Contacteer ons via onze contactpagina of vul alvast dit formulier in en stuur het per email naar info@tramsite-schepdaal.be. Meer informatie over onze vrijwilligerswerking vind je hier.